x

Sha za Ekskluzivu otkriva kakvu tajnu krije duet sa Kijom: Spremili pravi bum! A album je posebna priča!

Popularni reper Nenad Aleksić Sha je protekli period vrijedno radio na novom studijskom albumu. Premijera istog nas očekuje sutra, 24. jula. Dan pred izbacivanje novih pjesama stupili smo u kontakt sa Sha, koji je otkrio pikanterije o ovom ogromnom projektu. 

Svakako, najviše pažnje je izazvala najava dueta sa Kijom Kockar. On će očigledno biti poseban, a upravo zbog toga, projekat ovo dvoje mladih pjevača je rađen u tajnosti, pa je Sha o saradnji dao kratak komentar. 

- Što se tiče pjesme sa Kijom, bukvalno sam sve držao u tajnosti, da bi kad izađe pjesma to bio pravi bum, kao što stvarno i osjećam da će biti. Pjesma je to koja nije nalik bilo kojoj drugoj - kaže Sha za Ekskluzivu. Inače, premijera duetske pjesme sa Kijom koja nosi naziv "Pazi flow" je najavljena za sutra u 14 sati na IDJ kanalu. 


Album će sačinjavati šest numera, a sve imaju zanimljive naziv. Pored pjesme ,,Pazi flow" na albumu će se naći i numere: ,,720", ,,Dobar Plan", ,,KNG", ,,Betmen" i ,,Meri seci".

- Večeras bi cijeli album trebao da se pojavi na Spotify-u i Deezeru, pa će moći ko bude brz, među prvima sve da presluša. Album ima 6 pjesama, po meni je to jedan, kako da kažem dobar paket. Od mnogo više pjesama, album sam sveo na toliko, jer mislim da ovih 6 imaju neku sličnu jačinu. Cijeli album je onako tvrđi fazon, trap i ne mogu da kažem da ima komercijalnu notu, možda neki minimalni procenat. Ovo je neki novi, a stari Sha i nadam se da će publika prihvatiti cijeli fazon. Ovo mi je 10-ti jubilarni album - kazao je Sha za Ekskluziva.ba portal. 

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.