x

SINAN SAKIĆ SE ČASTIO EGZOTIČNIM PUTOVANJEM: Pjevač se oporavlja na Tajlandu!

Sinan Sakić uživa za sve pare na Tajlandu! Legendarni pjevač odlučio je da poslije borbe s teškom bolešću sebe i suprugu Sabinu časti egzotičnim putovanjem.   Folker je pred kraj prošle godine hitno primljen u tuzlansku bolnicu, gdje je proveo skoro mjesec dana.

Ubrzo je operisan i stanje mu se naglo pogoršalo, zbog čega su svi strahovali od najgoreg. Iako prognoze nisu bile najbolje - pjevač je iz svega izašao kao pobjednik! U prilog tome svjedoče i fotografije s odmora, koje je na društvenim mrežama podijelila njegova žena. Na njima se vidi kako folker uživa, a oporavak u prirodi uz zdravu ishranu i plivanje mu izuzetno prija. I Sakićeva kćerka Đulkica kaže da se pjevač oporavio na Puketu:

- Tata baš uživa. On se sunča, a mi se ovdje smrzavamo. Poslije svega što je proživio, ovaj put mu je dobro došao. Tamo se preporodio.

Da zimsko bjekstvo iz Srbije u toplije krajeve može biti i opasno po život, osjetio je na svojoj koži Sinan, koji je prošle godine preživio napad krokodila upravo na Tajlandu. Tada su taj region pogodile jake oluje, pa je veći dio bio poplavljen.

- Na samo nekoliko metara od mene stajao je najveći krokodil kojeg sam ikada vidio. Pravo čudovište. Uspio sam da pobjegnem. Rekli su mi da sam imao sreće - rekao je Sinan tada.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.