x

navodno izrazio frustraciju

Širi se navodno izvješće izvora iz Kremlja: Putin vrijeđao kineskog predsjednika, Lavrova zvao šup.om!

NaTelegram kanalu General SVR, za koji se navodi da njime upravlja insajder iz Kremlja, pojavilo se izvješće prema kojem je ruski predsjednik Vladimir Putin na videokonferenciji vrijeđao i napadao svog ministra vanjskih poslova Sergeja Lavrova, prenose švicarski mediji.

Prema izvješću, Putin se navodno sastao s Lavrovom putem video veze i razgovarao o odnosima s Kinom. Navodi se da je Putin "izrazio frustraciju što Kina odbija Rusiji dati financijsku i materijalnu potporu".


Tijekom sastanka Putin je navodno dao "nekoliko pogrdnih i opscenih" komentara o kineskom predsjedniku Xi Jinpingu, tvrdi se u izvještaju. Putin je navodno također izravno optužio Lavrova za neuspjeh pregovora s Kinom.


Prema izvješću, Putin je nekoliko puta prekidao Lavrova kada se pokušao braniti. Lavrova je navodno opisao kao "šup.a" i "ped.ra". Prema izvješću insajdera iz Kremlja, Putin je u više navrata vrijeđao podređene.

Bivši ruski predsjednik Dmitrij Medvedev također je poslao ljutitu poruku protiv navodnih neprijatelja Rusije. "Ja ih mrzim. Oni su gadovi i degenerici", napisao je Medvedev u utorak na Telegramu.

.

.

..

.

.


Izvor: Index.hr

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.