x

haos

Skandal zbog telefona i kartica! David prijavljen policiji, Dalila i Dejan izvedeni iz Zadruge!

Prošle noći je u Zadruzi izbio potpuni haos, pošto su se Dalila i Dejan Dragojević sukobili zbog njegovog telefona i kartica koje su prije ulaska u rijaliti ostavili kod izvjesnog prijatelja Danijela.

Dejan je, u strahu da mu Dalila ne prisvoji telefon i kartice, svojoj porodici poručio da njegove stvari hitno uzmu iz Gornjeg Šepka i sklone na sigurno, što je pokrenulo nove sukobe.

Kako se spekuliše, razlog zašto je izbila drama jeste materijal koji Dejan ima u svom telefonu, pošto je dio navodno vrlo kompromitujući.


Dalila je upravo zbog toga dozivala advokata, ali i svog prijatelja Danijela, koji bi trebalo da se pobrine za telefone i druge stvari.

Dan kasnije, u utorak 23. novembra, u spoljnom svijetu došlo je do skandala.

Naime, Dejanov brat David Dragojević kontaktirao je Dalilinog prijatelja Danijela kojem je zbog pomenutih telefona, lozinki i kartica navodno uputio prijetnje, zbog čega ga je Danijel prijavio policiji, prenio je Pink.rs.


S druge strane, mobilni telefoni, lozinke i platne kartice, koje su bile predmet sinoćnje svađe Dalile i Dejana, jutros su advokati donijeli u produkciju "Zadruge".

Zbog toga su Dalila i Dejan izvedeni iz Zadruge, a sve sporno što je bilo u Dejanovom telefonu je obrisano.

Tu informaciju potvrdila je i Dalila, nakon što se vratila u Bijelu kuću, a navela je i da je "onaj pravio dramu", pritom ne misleći na Dejana.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.