x

SKANDALOZAN RAZLOG: Otkriveno zašto se razvode Emina Jahović i Mustafa Sandal!

Otkriven pravi razlog razvoda Emine Jahović i Mustafe Sandala. Turski pjevač Mustafa Sandal navodno je bijesan na svoju još uvijek zakonitu ženu Eminu Jahović zato što njihove sinove Jamana i Javuza uči da pričaju srpski jezik. Kako piše "Hit", on je poludio kada je čuo da stariji sin Jaman sve češće priča maternjim jezikom, pa je pozvao Eminu i svašta joj rekao.

- Potpuno je odlijepio. Rekao joj je da neće dozvoliti svojim nasljednicima da budu Srbi i naredio joj da priča sa djecom samo na turskom. Emina mu je rekla da joj ne pada na pamet da ispoštuje taj njegov zahtjev i tu je nastao opšti haos. Posvađali su se kao nikada i pale su mnogo grube riječi - kaže za "Hit" izvor blizak paru.

On tvrdi i da Mustafa već neko vrijeme gaji netrpeljivost prema Srbiji i da je zapravo to jedan od glavnih razloga za njihov razvod. Njemu je smetalo svaki put kada djeca dođu kod babe u Novi Pazar.

- Jamanu i Javuzu je prelijepo kada su u Srbiji, a Mustafa je sada zabranio Emini da ih dovodi ovdje. U Novom Pazaru kod bake imaju mnogo drugara, stalno su napolju, i igraju se sa djecom. Ne možeš ih natjerati da uđu u kuću. Kada su bili prošli put, nisu htjeli da se vrate u Istanbul. Mustafa ih je izgrdio kada su došli kući, a Emini je počeo da prebacuje kako otuđuje djecu od njega i njegove zemlje, i tako je sve počelo - objašnjava Eminin i Mustafin prijatelj iz Pazara.

Ovo, međutim nije jedino što smeta turskom pjevaču. On navodno ludi i kad god djeca odu u košarkaški kamp Emininog brata Mirsada.

- Mirsad već neko vrijeme drži košarkaški kamp u Novom Pazaru u koji dolaze djeca iz cijelog svijeta. Kad god su kod bake, Jaman i Javuz dosta vremena provode tamo. Djeca obožavaju ujaka, ali očigledno da Mustafi i to ide na živce. Zapravo, smeta mu sve što ima veze sa Emininom familijom, ali i domovinom.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.