x

zgrozila javnost zbog lažiranja smrti

Slađa Petrušić obilazila uklete kuće, noći provodila na jezivim mjestima!

Bivša rijaliti učesnica i voditeljka Parova Slađana Slađa Petrušić je uspjela da zgrozi region jer je lažirala svoju smrt. 

Slađa je prethodnih dana radila sve da privuče pažnju javnosti, od toga da ju je kao psa na povodcu centrom Zagreba prošetao poznati TikToker, do uzimanja tuđih fotografija iz bolničke postelje predstavljajući ih kao svoje i na kraju - izmišljanje da je umrla. 


Inače, Slađa dosta toga dijeli na društvenim mrežama, a nakon svega što je priredila i lažiranja smrti pitanje je koliko govori istinu.  Sa svojim pratiocima dijeli razna iskustva, a jednom prilikom je otkrila da navodno istražuje paranormalne stvari. Tako je svoje fanove pozivala da sa njom obilaze uklete kuće. 


"Sutra uveče polazak iz Zagreba na jedno od 12 ukletih mjesta, a vraćanje je u srijedu, ko preživi... Plan je ostati cijelu noć i uvjeriti se u sve priče, a uvjeriti i vas... Pratite nas uživo ili u mrtvo... Svi vi koji ste htjeli kafu sa mnom evo prilika da konačno provedemo noć zajedno" - napisala je ona u martu.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.