x

obmanula naciju

Slađa Petrušić skidala slike s interneta, pa ih predstavljala kao svoje iz bolnice: Sumnja se da je lažirala i smrt! Ispostavilo se ipak da je živa!

Vijest koja nije potvrđena da je Slađana Slađa Petrušić preminula, a koja je objavljena na društvenim mrežama na kojima komunicira sa pratiocima, glavna je tema javnosti, a mnogi su se pitali da li je bivša rijaliti učesnica obmanula fanove. Nekoliko sati kasnije se ispostavilo da je zaista obmanula sve i izmislila vlastitu smrt. Više o tome čitajte na: Slađa Petrušić ipak nije umrla: Na društvenim profilima objavila da je preminula, nekoliko sati kasnije se javila!

Naime, Slađa se najprije prije nekoliko dana oglasila iz bolnice, tvrdeći da je zadobila teške povrede noge tokom snimanja videa za TikTok. Tome u prilog, ona je na svom Instagram profilu podijelila i fotografije iz bolničkog kreveta na kojima se vidi kako leži u lokvi krvi.


"Operacija uspješna, tako kažu... J..ao me TikTok izazov. Hvala doktorima", napisala je ona.

Međutim, fotografija koju je Slađana objavila već postoji na internetu, a nalazi se u članku koji su pisali strani mediji o ženi koja je zadobila teške povrede noge.


Podsjetimo, na Instagram profilu Slađane Petrušić stoji saopštenje za javnost u kojem stoji da je bivša učesnica "Parova" izgubila borbu za život.

- Sa tugom obavještavamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla u bolji svijet. Ona će biti kremirana, a pepeo rasut po šumi jer je šuma bila njen život i živjeće vječno. Porodica Petrušić! Molimo novinare da nam se ne javljaju jer nikada nismo bili dio javnog života, a to je bila i Slađina želja, pa da je ispoštujemo. Hvala na razumijevanju!- stajalo je u objavi na njenoj društvenoj mreži.

Nekoliko sati kasnije, Slađa se ipak javila i otkrila da je ipak živa.

- Javljam se s neba, dragi moj narode. S desne strane sjedi Bog i ima poruku za vas. Uozbiljite se, krajnje je vrijeme. Vidite šta nam mediji rade: objavljuju neistinite priče, ne provjeravaju, samo pišu, lupaju kao Maksim po diviziji. Jedino što mi je drago iz cijele ove priče je to što sam, nakon što sam se "preselila" na onaj "bolji svijet", postala voditeljica, spisateljica, bavila sam se politikom, glumica, i svašta nešto... Odjednom su znali za sva moja dobra djela, i da sam borac za pravdu... Dok sam bavila na toj vašoj p..ljivoj Zemlji, u tom vašem svijetu, bila sam niko i ništa, bila sam starletica, jedna obična budaletina, i niko nije znao da sam jako dobar čovjek. Zato, narode, pamet u glavu, ne tražim da mislite kao ja, tražim samo da mislite. Bacaju vam koske, a vi kao pitbulovi kidate, sve kidate oko sebe, tako ste rastrgali mene. Pa sam se povukla jedno vrijeme. Uskrsnula sam, narode, i nadam se da me nećete sada rastrgati, kada vidite šta će mediji objaviti, jer će biti uvrijeđeni nakon ovoga. Još jednom ponavljam, medijska šutnja je prekinuta. Možemo se igrati ponovo, dragi moji mediji. Narode, obratite pažnju na političare, obratite pažnju na medije, na novinare. Ko upravlja medijima i šta nam rade, kako kažu hljeba i igara - rekla je ona.

..

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.