x

zabrinut

Sloba Radanović otvorio dušu o zdravlju svojke majke: Ima problem sa nogom, a operacija je rizična! A evo kada staje na ludi kamen!

Sloba Radanović, popularni folk pjevač, sumirao je godinu na izmaku i priznao sve o svojoj ljubavi sa vjerenicom Jelenom Đuričanin, ali i planovima za veliko svadbeno veselje.

"Lijepo nam je, htjeli smo to nekako da ovjekovečimo. Malo nas je spriječilo ovo što je zadesilo cijeli svijet, ova pošast, tako da čim ovo sve prođe, čim se sve stabilizuje... Mislim, nama je lijepo i ovako, to je samo kruna koja treba da se desi u svakoj ljubavi koja je prava. Nemamo trenutno isplaniran nikakav datum, ništa, mi se volimo, nama je lijepo, svakako. Normalno da će to da dođe kad-tad, ali vjerovatno zbog cijele situacije i svega ne planiramo to, ali najljepše je da se desi spontano", kaže Sloba, koji ne krije koliko je pandemija koronavirusa uticala na njega lično i posao kojim se bavi.


"Jeste teška situacija kada non-stop radiš i očekuješ neka mjesečna primanja, za koja znaš da sljeduju, a to sve odjednom nestane. Pjevači koji rade za neke malo veće cifre vjerovatno imaju sa strane nešto ostavljeno, pa im je lakše da prežive i nekako prođu kroz ovaj težak period. Ja, ipak, nekako uvek mislim na druge muzičare i članove bendova, kojima je to jedini izvor prihoda."

Buru je svojevremeno izazvao i njegov tvit, gdje je iskritikovao omladinu koja ne želi da radi sezonske poslove za veoma pristojan novac. Sloba smatra da se danas mnogi stide rada, te da to nije bila situacija "u njegovo vrijeme".


"Toliko su kompleksi izjeli ljude, da se oni stide svega. Stide se porijekla, svog oca i majke, a ne da li su nešto radili… To je stvarno strašno šta danas ljudi sebi dozvoljavaju. Ja se stvarno ne stidim ničega u svom životu, jesam radio poslove po cijeli dan, rmbačio kao klinac. Trebao mi je novac, jednostavno sam tako naučen odmalena, sa 13 godina sam zaradio svoj prvi novac. Za 7 dana sam uzeo 10.000 dinara, to je tada bila ozbiljna cifra za mene. Uvijek sam gledao da olakšam majci i ocu, da ne moraju baš oni da mi daju uvijek, da imam za džeparac."


Tokom 2020. godine, Slobina majka Draginja imala je određene zdravstvene probleme, a sada je o njenom zdravstvenom stanju otkrio nešto više.

"Dobro je, drži se. Ona je jaka osoba, snažna, samo što ima neke probleme sa nogom koje mora da riješi, ali ne može trenutno zbog ove cjelokupne situacije jer ona spada u malo rizičniju grupu, a i rizičnija je operacija. Sve te bolnice su trenutno kovid bolnice, nema sad ni gdje to da se odradi, tako da smo trenutno u fazi čekanja", rekao je Sloba u emisiji .

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.