x

Sloba Radanović progovorio o tome šta njegova majka misli o razvodu, ali i o svom s*ksu nakon Zadruge!

Bivši učesnik rijaliti programa koji je oborio sve rekorde gledanosti, "Zadruge", i pjevač Slobodan Radanović nalazi se u žiži javnosti od kada je ušao u rijaliti i svoju, sada već bivšu ženu, Kristinu Kiju Kockar prevario sa modnom blogerkom Lunom Đogani.

O ljubavnom trouglu se dugo polemisalo, a pjevač je iskreno odgovarao na pitanja koja su kopkala mnoge.

Sloba je izjavio da trenutno ne razmišlja o pomirenju sa svojom bivšom suprugom, ali i da nije lako podnio razvod iako je bio spreman na to.

- Ne razmišljam o tome trenutno. Mislim da nema smisla da razmišljam o tome - odgovorio je pjevač na pitanje šta bi trebalo da se dogodi da bi se pomirio sa Kijom.

- To je sve očekivano, bili smo spremni na to, ali ne mogu ni da kažem da je lako - priznao je Sloba.


Ono što je mnoge zanimalo jeste da li se Sloba čuje sa Lunom i u kakvom je odnosu sada sa modnom blogerkom. Bivši zadrugar rekao je da se ne čuje sa Đoganijevom.

- Nismo u kontaktu - rekao je kratko Sloba.


Nakon izlaska iz rijalitija mnogi su očekivali da će se Sloba vrlo brzo pojaviti sa novom djevojkom, ali internetom kruže priče da Sloba apstinira više od 100 dana. Na pitanje da li je bio barem blizu s*ksa, pjevač je šaljivo odgovorio.

- Ne znam šta znači to blizu s*ksa... Neki par je vodio ljubav pet metara od mene, tako da sam bio blizu s*ksa - rekao je Sloba.


U Zadruzi se često pominjalo da Slobina majka Draginja ne voli njegovu sada već bivšu suprugu Kiju, a mnogi su komentarisali da će Draginji biti drago kada se ovaj brak okonča, dok je Sloba priznao nešto što niko nije očekivao.

- Moja majka bi me podržala šta god da sam uradio. Naravno da nije sretna što se moj prvi brak tako završio - rekao je Sloba.


(Pink.rs)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedocanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoc moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži nacin da dode do ljubavnika natrag kontaktirati Dr.Agbazara na WhatsApp: { +2348104102662 } ili putem e-maila na: { [email protected] } Ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik opet se vracaju jedni drugima i idu zajedno provesti novu godinu zajedno Hvala još jednom Dr. Azbazaru