x

Sloba UDARIO na Kijinog bivšeg!

Sloba Radanović ugovorio je tezgu u Budvi, i to svega sto metara od lokala koji drži njegov suparnik Andrija Lazović. Paparaco Srpskog telegrafa uslikao je Radanovića u Budvi na večeri nakon što je ugovorio svirku u lokalu koji je najveći konkurent Lazoviću.

- Andriji je zasmetalo to što je Sloba zakazao svirku preko puta njegovog lokala  i to smatra direktnom provokacijom i udarcem na njegov posao. On zna da Sloba nakon učešća u "Zadruzi" puni sve živo, da su mu nastupi posjećeni i da se traži karta više, pa mu je jadno da će napuniti i klub preko puta njegovog - govori dobro obaviješten izvor.


Kako dalje saznajemo, sa Radanovićem će 2. avgusta nastupiti i Teodora Džehverović, što je otežavajuća okolnost za Lazovića, koji se ovih dana bavi organizacijom programa u svom lokalu kako bi adekvatno konkurisao Radanoviću.


Kako bismo provjerili detalje do kojih smo došli, pozvali smo Slobodana, koji je potvrdio da je ugovorio nastup.


- Tačno je da nastupam sa Teodorom 2. avgusta u Budvi i potrudićemo se da žurka bude odlična. Srećan sam što ću pjevati u Budvi, gdje je uvijek sjajna atmosfera - rekao je Radanović za Srpski telegraf.


(Republika.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.