x

SMJEŠTAJU KIJI KOCKAR: Gagi Đogani je UPLETEN! On je zamijesio S*KS aferu, slika je DOKAZ! (FOTO)

Postoje razne teorije u vezi sa "Zadrugom", a najviše se njih vrti oko uticaja koji Anabela Atijas i Gagi Đogani, majka i otac Lune Đogani, imaju na rijaliti.

Anabela direktno utiče na dešavanja u rijalitiju i praktično je jedina majka koja šalje precizne instrukciji svojoj kćerki, o tome šta da radi u "Zadruzi". Podsjetimo, nedavno je Anabela rekla Luni da su joj krvni neprijatelji u rijalitiju Zorica Marković i Milan Milošević i da ih se kloni po svaku cijenu.


Sa druge strane, njenog oca Gagija do sada nisu optuživali da pokušava spolja da utiče na događaje na imanju. Međutim, pojavila se jedna fotografija koja ga upliće u jedan ključni događaj. To je čuvena s*ks afera sa Kristinom Kijom Kockar i Filipom Đukićem.

Filip je, poslije mjeseci ćutanja, rekao da je ipak bilo s*ksa u hotelskoj sobi "Zadruge", dok Kija i dan-danas govori da je to laž.

Kao što vidite, na fotografiji su u prijateljskom zagrljaju Gagi Đogani, Filip Đukić i njegova djevojka Marija Ana Smiljanić. Inače, Smiljanićeva je bila prva koja je otvoreno progovorila o navodnom s*ksu Kija i Filipa.

Dakle, teorija glasi da je Gagi u dogovoru sa njima dvoma htio dodatno da upropasti Kijine šanse za pobjedu u "Zadruzi". Uz to, Saška Karan je na Facebooku otvoreno napisala kako je Gagi preko muzičara poslao poruku Filipu da kaže kako je ipak bilo akcije između njega i Filipa. Šta vi mislite?


(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.