x

Snimljen je sa buketom, DIGLA SE VELIKA PRAŠINA, a sada je Sloba OTKRIO KOME JE KUPIO CVIJEĆE I ZBOG ČEGA! (FOTO)

Popularni pjevač Slobodan Radanović tokom svog učešća u Zadruzi zbog javne prevare nailazio je na osude mnogih koji nisu podržavali njegove postupke.

Međutim, on je na najjednostavniji način pokušao da istakne i svoje manire, što se desilo i kada je posjetio zgradu Pinka. Naime, Slobodan se pojavio sa buketom cvijeća i uručio ga novinarki koja je ostala iznenađena zbog ovog neočekivanog gesta.

Ovo je oduševilo sve prisutne kolege, a on je kao gost u najgledanijoj emisiji ,,Premijera" otkrio zašto je cvijeće završilo u rukama ove lijepe pripadnice sedme sile.

- Ja sam krenuo kod prijatelja, znao sam da njegova žena slavi rođendan. Kupio sam cvijeće, nisam se najavio, pa sam poljubio vrata. Onda sam svratio u redakciju televizije Pink i shvatio sam da ti zaslužuješ to cvijeće i to je pripalo tebi - rekao je Milici kroz smeh Slobodan.


Milica je iskoristila priliku da se javno zahvali zbog toga, ali ni to mu nije pomoglo da izostavi pitanje koje je uzburkalo cijeli region: Zašto Slobodan nije potpisao papire za razvod?

- Vidim da je ona preokupirana obavezama i ja sam žurio, išao sam da vidim roditelje svaki put kad sam to mogao. Advokat je mene zamolio da dođem sljedeće nedjelje, stvarno nije do mene. Ne znam, zbunio sam se... - rekao je Sloba.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.