x

skandal u zatvoru

Šok! Rasta unio d.ogu u zatvor: Stražari ga pretresli čim je stigao i našli mu bijeli prah!

Zatvorski stražari pronašli su kod repera Stefana Ðurića Raste, koji je uhapšen 3. oktobra, kesicu k..aina, koju je sakrio u novčaniku! Kako Kurir saznaje, riječ je o maloj količini d.oge koju su stražari otkrili čim je doveden u Centralni zatvor u Bačvanskoj ulici u Beogradu.

- Poslije saslušanja u Višem tužilaštvu, sud mu je odredio pritvor do 30 dana i on je prebačen u CZ. Kao i kod svih pritvorenika koji se dovode, na prijemnom odjeljenju urađen je detaljan pretres repera. Na zaprepašćenje stražara, kesica sa bijelim prahom otkrivena je u njegovom novčaniku - otkriva izvor Kurira.

Kako navodi, o tome da reper, kom je prethodno u stanu pronađeno 600 grama sk.nka, posjeduje još n.rkotika, odmah je obaviještena policija.


- Oduzeta mu je dr.ga i on je smješten u grupnu ćeliju - dodaje sagovornik.

Reper je u tužilaštvu navodno kazao i da je policajcima pokazao gdje skriva dr.gu. Manja količina mu je bila u donjem vešu, a veća u veš-mašini. Međutim, policajcima tada nije rekao da kod sebe ima i k..ain.


- Kad me je policija uhapsila, sarađivao sam. Odveo sam ih do stana u kojem neprijavljeno boravim i pokazao im mjesto gdje se ova dr.ga nalazi. Nabavio sam je početkom septembra, nekih 700-800 grama. Nikome nisam davao na korišćenje. Radi svoje bezbjednosti i bezbjednosti svoje porodice, ne želim da otkrijem od koga sam kupio dr.gu. Ne sjećam se tačno koliko sam je platio, ali bilo je to oko 2.000 eura.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.