x

ŠOKANTNA PRIČA IZ ZGRADE DARKA KOSTIĆA Komšije otkrile da djeca često dolaze i pitaju "Jel tu Darko?", a on uzima ključeve od sale za tenis, iako ne igra tenis...

Poslije vijesti da je Darko Kostić pokušao da siluje maloljetnog učesnika takmičenja "Neki novi klinci", ekipa "Alo!" uputila se na adresu modnog kreatora.

Iako su mnogobrojne komšije odbijale da govore o Darku Kostiću, jedan je ipak otkrio šokantne detalje iz života modnog kreatora.


- Često dolaze djeca i pitaju: "Je l' tu Darko?". Pitam se šta će im Darko, ali svi ovdje znaju da voli maloljetne osobe. Dešavali su se razni incidenti u zgradi zbog svega toga, jer su u pitanju dječica. Uzimao je ključeve od sale za tenis 14.6. a vratio ih je 17.6. - kaže jedan komšija a na pitanje sa kim modni kreator obično igra tenis, komšija kaže:


- On ne uzima ključeve za salu za tenis preko dana, već u toku noći. On ni ne igra tenis, nego tamo privodi dječake - kaže komšija.

Nakon ove priče, uputili smo se ka vratima stana modnog kreatora. Vrata su bila izgrebana, a iako je svjetlo u stanu bilo upaljeno, niko nije otvarao, piše Alo. 


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.