x

saslušan

Šokiran sam, posvađali smo se jutros, ali nisam ni pipnuo Jelenu: Ovo je Duško Tošić rekao u policiji!

Duško Tošić na saslušanju u policiji je potvrdio da je danas u porodičnom domu na Dedinju došlo do svađe između njega i supruge, pjevačice Jelene Karleuše, ali je izjavio da nisu tačni njeni navodi da je bilo bilo kakvog nasilja.

Kako izvor Kurira otkriva, Tošić je inspektorima u Policijskoj stanici Savski vijenac u kojoj je dao izjavu, rekao da je šokiran zbog toga što je Jelena uopšte tako nešto prijavila policiji.

- Nisam udario Jelenu, nisam je ni pipnuo, jedino što se je istina je da se jesmo raspravljali. Dugo smo u braku, ja sam posvećen muž i otac. Najteže mi pada što umjesto da sam danas sa djecom i da u svojoj kući provodim praznik, u situaciji sam da sjedim u policijskoj stanici zbog prijave supruge. Šokiran sam ovim što mi se dešava, ne mogu da shvatim šta me je snašlo - navodno je rekao Duško Tošić, prenosi pomenuti medij, kom je policija izrekla mjeru zabrane prilaska supruzi u narednih 48 sati.


Saslušanju su prisustvovali i njegovi advokati Nebojša Perović i Nikola Premović.

- Naš klijent apsolutno nije kriv. Nikakvog nasilja nije bilo, ne postoje elementi porodičnog nasilja - rekli su advokati i dodali:

- Svi koji znaju Duška znaju da je on ozbiljan sportista i porodični čovjek, a za ostale detalje nismo ovlašćeni da dajemo detalje - zaključili su Tošićevi advokati.


Podsjetimo, Jelena je danas, 7. januara, nakon 12 časova prijavila supruga Duška Tošića za nasilje u porodici.

Kako izvor navodi, Duško je pjevačici udario šamar. Jelena Karleuša je odbila medicinsku pomoć, a policija sa Savskog vijenca je upućena na kućnu adresu.

Duško Tošić dao je iskaz u svojstvu građanina, kao i tetka Jelene Karleuše, Danijela.


Nakon uzetih izjava i izvršenih procjena od strane PS Dušku Tošiću izrečena je Hitna mjera zabrane prilaska i komuniciranja sa JK u trajanju od 48 časova, u kom roku će mjera biti dostavljena tužilaštvu na ocjenu da li postoji potreba za produženjem iste, navodi izvor.

Takođe, tužilaštvo je naložilo da policija dostavi detaljan izvještaj, sa svim izjavama, a Jeleni Karleuši je sugerisano da ode na pregled i da se uz izvještaj dostavi i izvještaj ljekara, nakon čega će se odlučiti o daljem postupanju, navode iz Prvog osnovnog suda.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.