x

Sonja: Uplati 3.000 eura ili nećeš vidjeti ni čuti dijete! Aca sa bivšom opet zaratio zbog ljubavi i para!

Folk zvijezda Aca Lukas ponovo je u klinču sa bivšom partnerkom Sonjom Vuksanović otkako je u javnosti počeo da se pojavljuje sa novom djevojkom Jovanom Doroški, a par će po početi da se sastaje na sudu zbog svađe oko djeteta jer je Vuksanović podnio tužbu za razvod!

Naime, kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Aca je tužio dizajnerku zbog toga što mu nedjeljama ne dozvoljava da provodi vrijeme sa kćerkom Viktorijom, a pored toga mu je postavila i ultimatum da joj uplati 3.000 eura i što prije potpiše papire za razvod braka.

- Otkad je Aca u javnosti počeo da se pojavljuje sa novom djevojkom Jovanom na svakom koraku, Sonja je počela da komentariše sa bliskim prijateljima kako će on nju da zapamti. Odmah je riješila da ubrza proces koji je odavno isplanirala, a koji se tiče alimentacije. Ona je na početku dogovora sa Lukasom, još prije nekoliko mjeseci, tražila da joj on daje alimentaciju u iznosu od 5.000 eura, ali je kasnije ipak riješeno da to bude 3.000 evra. Uz sve to, Sonja je smislila novi potez, pa je Aci rekla da neko vrijeme neće moći da viđa dijete ako se ne urazumi i potpiše joj papire za razvod braka - otkriva nam naš sagovornik blizak pjevaču.


Kako dalje saznajemo, Lukas je pristao da Sonji da razvod kako bi mogao da nastavi da viđa kćerkicu, međutim, shvatila je da joj je novac od alimentacije potrebniji, pa mu je ipak tražila pare.

- Sonja je Aci prvo preko telefona objasnila da nema potrebe da viđa dijete neko vrijeme jer je očigledno zauzet i opčinjen svojom novom djevojkom, ali je kasnije promijenila ploču i počela da priča o finansijama. Aca joj je u toku razgovora rekao: "Ne znam šta više treba da ti dam! Ostavio sam ti kuću, sve što je u njoj! Je l' treba da dubim na glavi sad?!", a Sonja mu je na to odgovorila: "Aco, ja ne mogu da jedem drapere, namještaj i zidove. Meni trebaju pare" - kazala je Sonja, a Lukas je tad iskipio od bijesa i podnio tužbu protiv nje!



Prema riječima našeg sagovornika, Aca će od Sonje preko tužbe tražiti razvod braka, ali i mogućnost da viđa dijete određenim terminima, uz plaćanje alimentacije u iznosu od 50.000 dinara.

- Aca će tužbom tražiti razvod braka, viđanje djeteta svakog radnog dana od 16 do 19 sati, pola ljetnjeg, pola zimskog raspusta, uz alimentaciju od 50.000 dinara (imajući u vidu da pored Viktorije ima još troje djece koje izdržava ili pomaže). S obzirom na to da mu je Sonja onemogućila svaki kontakt sa djetetom jer neće da joj uplati 3.000 eura, alimentaciju koju je sama sebi dosudila, on je tražio da sud po hitnom postupku privremenom mjerom uredi viđanje sa djetetom pošto nema drugog načina da vidi niti čuje dijete. Čim sud donese takvo rješenje, imao bi mehanizam preko izvršitelja da reaguje kako bi mu se omogućilo viđanje - rekla je advokatica za naš list.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.