x

Spektakularno otvorenje kluba `Boemi` !

Dugo najavljivano otvorenje kluba `Boemi` je ispunilo očekivanja brojnih Sarajlija koji su petak, 24. maj rezervisali za dobru zabavu. Da ovaj klub pretenduje da postane omiljeno okupljalište ljubiteljima noćnih dešavanja govori i podatak kako je na otvorenju veliki broj njih ostao bez svog mjesta. Onaj ko je imao privilegiju prisustvovati zaista spektakularnom otvorenju svjedočio je neviđenoj zabavi kakva se u bh. prijestolnici još uvijek nije vidjela. Prelijepi ambijent, ljubazno osoblje, odlična muzika, udobnost, neviđena atmosfera, neodoljive ponude, brojne pogodnosti samo su dio onoga što je zadesilo istinske partijanere tu noć. 

Club Boemi

Valtera Perica

062 123 273

Naime, da će klub `Boemi` na samom startu ponuditi vrhunsku zabavu moglo se očekivati zbog velikog broja pristiglih rezervacija. Dugo se šuškalo o velikom povratku legendarnog kluba koji je za sebe već ranije vezao uspješnu tradiciju dobrih provoda. Gradske priče su naslućivale kako će početkom svoga rada klub `Boemi` osvježiti noćna zbivanja Sarajeva. Samo otvorenje je potvrdilo sve to, pa nema sumnje kako će ovaj klub koji se po mnogo čemu izdvaja od mnogih noćnih objekata postati broj 1. kada je u pitanju zaista kvalitetan provod. 

Žurka na otvorenju je počela već oko 21:00 sati, a činjenica da se provodilo sve do kasno u noć ukazuje kako je dernek bio i više nego fenomenalan. Uz bogat muzički program, muziku uživo, najbolje ozvučenje u gradu, te pjevača Ćibonija ekstra zabave nije manjkalo. Posjetioci nakon samo nekoliko provedenih minuta u klubu nisu krili oduševljenje na ambijent, dizajn, komfor i bezbijednost koji su im omogućeni. To i ne treba čuditi jer je klub `Boemi` preuzeo sve najbolje od daleko poznatih klubova. Zbog toga što se u prelijepom ambijentu objekta može pronaći kutak za sebe i svoje društvo, ostavilo je poseban utisak na goste. Naravno, posebna priča jeste veliki asortiman ponude, ali i pogodnosti i cijene kakve se rijetko gdje sreću u noćnim klubovima. Zarad toga, već na samom otvorenju se maksimalno uživalo u svemu onom što klub `Boemi` pruža. Tako jedinstvene ponude su svakako uticale na to da provod potraje do jutarnjih sati, a sve uz definitivno neviđenu atmosferu. 

Nema sumnje kako će `Boemi` donijeti mnoštvo noviteta kada je riječ o objektima ovakvog tipa. Riječi hvale nisu izostajale i svi su se složili kako će ovaj klub dobiti epitet i sjaj kultnog prijestolničkog mjesta za provod. Tamo su zabave zagarantovane, a pored toga možete biti ubijeđeni kako ćete izbjeći standardne žurke kojih je danas gotovo na svakom uglu. Bila noć ili dan, `Boemi` će ispuniti vaše prohtjeve i odvesti vas na neko potpuno drugo mjesto. Maštali ste o nesvakidašnjim zabavama, sada konačno možete uživati u njima... 

Već večeras je repriza otvorenja uz muziku uživo. Također, svake sedmice od srijede do subote moći ćete uživati uz muziku uživo i repertoar koji je po mjeri svih. Vrijeme je da ne budete dio već viđenih provoda, osjetite val zabave kojem Sarajevo još nije svjedočilo. Klub `Boemi` obećava niz ludih i nezaboravnih derneka, a što je najvažnije svi su uvijek dobrodošli.

ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.