x

sve ljubavi zadrugarke

Spisak nije mali: Ovo su svi momci Aleksandre Nikolić! Od oženjenih do razvedenih! (Video)

Svima nam je djelovalo je da će veza Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića zlatnim slovima biti upisana na listu rijaliti ljubavi. Međutim, Aleks se našla se u centru novog ljubavnog rijaliti skandala kada je svog dečka Dejana prevarila ni manje ni više nego sa bivšim dečkom Filipom Carem, sa kojim je bila u vezi u četvrtoj sezoni rijalitija.


Iako je tvrdila da je prema pobjedniku “Zadruge 5” bila ispravna sve do ponovnog zbližavanja sa Filipom, u medijima su se pojavile vrlo škakljive i provokativne Aleksandrine fotografije na kojima pozira sa drugim muškarcem.


– Smuvala sam se sa Filipom, ja sam njegova prva rijaliti djevojka. Milsila sam da je normalan momak, ali on malo sa ovom malo sa onom, a ja ćutim. Ja sam ga nešto iskulirala u kazinu, a on mene pljunuo u facu, i ja uzmem kamen. Vratila sam se iz zatvora, posvađala sam se sa svima. On je nastavio da bude u nekoj priči sa mnom, ali ništa konkretno nije bilo. Ušla je Mina, smuvala se sa njim. Niko tad nije htio da se druži sa mnom. Vremenom sam krenula da se družim i samo sam riješila sve. Krenula sam da se družim sa Janjušem, da se sređujem svaki dan i stvarno se vratim u normalu. Ja sam izrasla u princezu, od ružnog pačeta – pričala je Aleksandra.


Nakon ljubavnog brodoloma s Majom Marinković, bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš uplovio je u vezu sa Aleks.

– Ona je ozbiljna djevojka, student, završava fakultet. Ne vidim ništa loše tu – branio se tada Marko.


Svojim svakim ulaskom je izazvala opštu pometnju, a u petoj sezoni “presudila” je i vezi Marka Osmakčića i Viktorije Mitrović. On se potpuno posvetio Aleksandri, što je emotivno dotuklo Viki.

Ako pročešljamo još malo historiju, i vratimo se do sezone 4, sjetićemo se i kontroverznog manekena Tome Panića.


Toma je pred ulazak u “Zadrugu 4” kod kuće ostavio nevjenčanu suprugu Nadeždu Biljić i sina Longa, a potom završio u vrelim igricama sa Aleks.

Ni Nikola Đorđevoć, bivši dečko Sanje Vučić iz grupe “Hurricane” nije bio rezistentan na zadrugarku Aleksandru Nikolić. Njih je tada spojio nedjeljni zadatak potrčka, te su iste noći odzvanjali poljupci ispod pokrivača.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.