x

SRAMOTA! Ovaj čovjek je totalni idiot! Bojan: Milica je sinonim za CRNI HUMOR!

Profesionalni spasilac Bojan Gaćeša po hitnom postupku diskvalifikovan je prekjuče iz rijalitija "Zadruga" zbog bolesnog vica koji je ispričao u sklopu Olimpijade viceva u Bijeloj kući.

Gaćeša je šokirao Srbiju odvratnim, neumjesnim i monstruoznim vicom o malenoj Milici Rakić, koja je stradala u NATO bombardovanju 1999. godine. Iako je izrazio kajanje, Gaćeša, kao da je potpuno nesvjestan onoga što je uradio, za Srpski telegraf prokomentarisao je svoju diskvalifikaciju kao loše protumačen vic. Naime, Bojan u pokušaju da se "opere" od sramote koju je priredio višemilionskom auditorijumu tvrdi da se vic koji je ispričao nije odnosio na Milicu Rakić, koju je geler pogodio u porodičnom stanu u Batajnici 17. aprila 1999. godine.


- Taj vic je crni humor, nije se odnosio na tu Milicu Rakić, to je izvađeno iz konteksta. Nisam ja mislio na Milicu Rakić, žao mi je što je tako shvaćeno. Ko zna te viceve o bombardovanju, zna da se na Milicu ne misli u tom kontekstu nego je Milica sinonim za crni humor - rekao je Bojan, a na pitanje novinara o čemu priča i kako trogodišnje dijete koje je nemilosrdno stradalo u bombardovanju može biti simbol za crni humor rekao je:


- Pa ne znam kako da vam objasnim, ljudi koji znaju te viceve znaju da se ne misli na Milicu u tom kontekstu, ne misli se na Milicu Rakić - spetljao se Gaćeša, koji nije imao odgovor na pitanje na koju se onda Milicu njegov vic odnosi već je ponovo izrazio kajanje i izvinio se porodici Rakić, kao i cijeloj naciji.


- Ne znam šta da vam kažem, ja sam se porodici Rakić izvinio, izvinjavam se i svim gledaocima, Srbima, stvarno se mnogo kajem zbog nepromišljenosti. Ne preostaje mi ništa drugo nego da nastavim da se izvinjavam sve dok se situacija ne stiša - zaključio je Gaćeša za Srpski telegraf.


Podsjećamo, Bojan Gaćeša ispričao je vic u kojem se sprdao sa jednom od najvećih tragedija tokom bombardovanja Srbije.

- Gdje je bila mala Milica kada je pala bomba u školi? Svuda! - kazao je Gaćeša u rijalitiju "Zadruga", nakon čega je produkcija odmah reagovala i poslala saopštenje da je spasilac diskvalifikovan i da odmah napusti Bijelu kuću. Nakon toga, oglasio se čelnik Pink televizije Željko Mitrović i u otvorenom pismu osudio sramotni postupak, sada već bivšeg, zadrugara.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.