x

Šta god da napišem, osjećam da je malo: Hrabra Arnela Kljajić – Duran u 39. godini izgubila bitku sa bolešću

Jučer je u Sarajevu preminula hrabra Arnela Kljajić – Duran, majka, supruga, kćerka i sestra, koja je godinama vodila nevjerojatnu borbu protiv leukemije. Unatoč njenom hrabrom otporu, Senzacija.ba saznaje da se njen zdravstveni status naglo pogoršao, te je nažalost izgubila bitku s opakom bolešću.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Arnela je bila izuzetna žena, puna snage i ljubavi, koja je ostavila neizbrisiv trag u životima svoje djece, supruga, roditelja, brata te brojne obitelji i prijatelja. Njena hrabrost i nevjerojatna volja za životom svima su bili inspiracija, a njeno prisustvo će ostati nezaboravno.

Na svom Facebook profilu, rođdica Samra oprostila se od Arnele potresnim riječima, koje odražavaju duboku tugu i gubitak. Samra Omerović – Halilović je napisala:

Draga moja, ne znam što da napišem, ostala sam bez riječi. Šta god da napišem, osjećam da je malo. Rode, moja Milice, da ti Dragi Allah podari najljepše mjesto u Džennetu, a porodici puno sabura… El-Fatiha.”

Ovim riječima izražava svoje duboko suosjećanje s obitelji i izražava molitve za dušu preminule Arnele. Arnela je također ostavila trag u radnom okruženju kao uposlenica Herc osiguranja, gdje će je kolege pamtiti kao izuzetno predanu i pozitivnu osobu.


Neka Arnelina hrabrost i snaga inspiriraju sve koji su je poznavali, a ona će živjeti kroz sjećanja i ljubav koju je dijelila s najbližima. Iskreno saučešće upućujemo njenoj porodici i prijateljima u ovim teškim trenucima.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Senzacija.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.