x

iznio detalje ljubavne afere pjevačice i oca

Šta si radila sa mojim ocem? Uhvatio sam te iza kuće na veš mašini: Mikica Bojanić ocrnio Zoricu Marković!

Mikica Bojanić, sin pjevača Miloša Bojanića, iznio je da je Zorica Marković imala ljubavnu aferu sa njegovim ocem. Zorica, naime, nije došla na Mikicin rođendan, a on je u naletu bijesa otkrio da je pjevačicu uhvatio u strasnom zanosu sa svojim ocem Milošom.

- Veće zlo od Zorice se nije rodilo na planeti. Sad ću sve da pričam šta je radila. Lično sam svojim očima vidio, nahvatao sam je na moru kada sam bio dijete. Išla je iza kuće da pita kako se uključuje mašina za veš - rekao je Mikica i šokirao svoje cimere koji u prvi mah nisu mogli da razumiju na šta misli.


- Hoćeš da kažeš da je imala intimne odnose na mašini za veš? - upitao je Janjuš.

- Tako je, ja sam sve vidio. Ološ! Ne može očima da vidi Miloša, Baneta i mene. Nahvatao sam je na moru kako vara tadašnjeg dečka. Sve sam vidio, imao sam 15 godina - ponavljao je Bojanić, koji se nije libio ni da priču ponovi i pred Zoricom.


- Šta si radila s mojim ocem kad si s dečkom bila na moru? Uhvatio sam te iza kuće na veš-mašini, hajde reci da li sam te uhvatio kako se ljubite? I šta ste još radili? - govorio je Mikica, što je Zorica negirala.

- Nikada nisam bila s Bojanićem! Taj čovjek mi je toliko odvratan, nikada ne bih poljubila ona njegova ružna, kriva usta. Znam da sam i ja njemu odvratna - govorila je Zorica.

.

.

.

Izvor: Pulsonline

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.