x

optužbe na račun poznate starlete

Stanija je u Rumi bila sa oženjenim od kog je uzela stan, plaćala mu je u hotelima, a poslije ga ucjenjivala!

Rat starlete Stanije Dobrojević i Aneli Ahmić, bivše partnerke starletinog dečka Asmina Durdžića ne jenjava, a razlog je upravo biznismen.

Nakon što je Asmin odlučio da u javnost iznese detalje njegove i Aneline prepiske, fanovi aktuelne učenice Elite krenuli su u napad.

Na Instagram profilu Aneli Ahmić pojavila se poruka anonimne osobe koja je optužila Staniju za aferu sa oženjenim muškarcem, a da stvar bude gora, spominje se i njen stan u Rumi, za koji dotična osoba tvrdi da nije isplaćen i da joj je pomenuti muškarac i opremio isti.


- Stanija je i u Rumi imala oženjenog. Taj stan koji pokazuje nije platila cijeli investitoru. To cijela Ruma zna. Stanija je u Rumi bila sa oženjenim od kog je uzela stan. Njega Lepi Mića pominje u klipu o Aneli. Taj stan nije ni isplatila. Takođe joj je on i opremao stan, plaćala mu je u hotelima i spa... Poslije ga ucjenjivala da će sve reći ženi - piše u porukama koje su objavljene na Anelinom profilu.


Podsjetimo, Stanija  je  otkrila da je prije emisije kod Ognjena ostavila Asmina zbog svega što se dešava i dodala da je njena porodica iz medija saznala da je izgubila bebu. Priznala  je takođe i da joj je biznismen pisao u toku emisije i dodala da nije sigurno u svoje emocije i da mora malo da se povuče iz javnosti. Stanija nam je takođe rekla da nije znala za Aneli, ali da je bila upoznata da Asmin ima dijete.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.