x

Stanija ustala pred svim zadrugarima i rekla SA KOLIKO GODINA je PRVI PUT spavala sa muškarcem!

Jedan od gledalaca želio je da čuje komentar na Aleksandrinu konstataciju da Stanija ima 33 godina, a nema dijete i da li to znači da svi treba da rode sa 16, kao što je ona svom očuhu.

- Ja mogu da kažem da ja imam jednog oca, Karađorđa Subotića, a to sa kim ja imam dijete je isfurana priča, to dijete je prihvaćeno od strane ovog čovjeka ovdje - rekla je Aleksandra, nakon čega je ustala Stanija. 


- Mogu samo da kažem da kad sam imala 16 godina bila sam nevina, prvi put sam se zaljubila. BIla sam u srednjoj i ređala petice i trenirala sam i to je sve što sam znala u životu. Jedva čekam da se ostvarim kao majka, tad ću staviti tačku na sve što sam radila u životu, mislim na rijalitije. Hoću da kažem da bih tada bila posvećena svojoj djeci i posvećivala mu što više vremena. Ja sam nevinost izgubila sa 18 godina. Ja sam Aleksandri jednom poslala poruku, znam da je imala tešku životnu priču - rekla je Stanija.


David Dragojević je uskočio poslije ovog izlaganja, pa sve šokirao onim što je rekao.

- Ja sam bio sa manipulatorima i jakim igračima, ti si jedna velika nula. Ti treba Vladi da se zahvališ na svemu ovdje. Ti si 40x spomenula dijete jutros iz nemoći, nemoj da ga uzimaš u usta! Ja gajim to dijete, to dijete je moje. Ti imaš brata napolje i pazi šta pričaš - rekao je David.


(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.