x

Stefan Karić ostavio Šopićku na nagovor oca? Osman Karić sve ispričao nakon raskida njegovog sina i Ivane!

Ivana Šopić gostujući u jednoj emisiji izokola je nagovijestila da je njena veza sa Stefanom Karićem na staklenim nogama, da bi se kasnije pročulo i da je par zvanično stavio tačku na zadrugarsku ljubav.

 Kako su mnogi prepoznali Stefanovog oca Osmana kao krivca za ovaj događaj, on se oglasio na društvenoj mreži Instagram, pa progovorio o drami o kojoj se danas i te kako priča.

"Sad pošto sam se lijepo naspavao, popio kafu, riješio sam da demantujem priču da sam ja bio razlog svađe, raskida ili možda nastavka veze mog sina i dotične dame Šopić. Iskren da budem nisam bio za tu vezu iz sebi poznatih razloga, pa sam po izlasku Stefana iz rijalitija imao par sugestija i dobronamjernih savjeta.


Najviše što me je iznerviralo je njihovo prijevremeno pravljenje bebe, a da pritom ne znaju ništa jedno o drugom u spoljnom svijetu. Od tada, se u vezu nisam miješao. Riječi koje sam uputio nekom od hejtera na svom Instagram profilu, da Šopićeva neće imati šanse da mi skuha tu famoznu kafu, bile su ishitrena reakcija pod utiskom prethodne večeri gdje sam indirektno prisustvovao žučnoj svađi putem mobilnog telefona Stefana i Ivane, gdje su pale teške riječi. Opet kažem da nemam veze sa njihovim raskidom ili nastavkom veze u budućnosti", poručio je on u okviru Instagram priča.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.