x

Stefan otkrio šokantne detalje o krahu ljubavne veze sa Šopićkom: Htio sam da mi Ivana rodi djecu, a onda smo shvatili da smo dva različita svijeta!

Stefan Karić plasirao se u samo finale takmičenja "Zadruge 3", najgledanijem rijalitiju na našim prostorima, a ljubavnu vezu sa Ivanom Šopić nije održao u spoljnom svijetu, te su na odnos stavili tačku i raskinuli mirnim putem. O razlogu raskida i još mnogo drugih tema Stefan priča ekskluzivno za Rijaliti. Ivana Šopić je prva rekla u emisiji "Zadruga - narod pita" da vam je veza pred raskidom.

- Raskinuli smo u međuvremenu i to sporazumno, da tako kažem, najbolje je ovako za nas. Kada smo izašli u spoljni svijet, malo nas je sve poljuljalo. Isprali su nam mozak od svega toga što se desilo unutra.

Ta ljubav je stvarno postojala, ali se ugasila zbog nekih naših stvari o kojima ne bih pričao. Jednostavno je ovako najbolje za nas. Dva smo svijeta različita i samo toliko mogu reći.


Ona je bila i u vezi sa navijačima. Da li je možda to razlog raskida?

- Ne znam sa kim je bila niti me interesuje.

Da li ti je neobično sada kada si se ponovo vratio životu u spoljnom svijetu i šta ćeš najviše nadoknaditi što nisi imao u "Zadruzi"?

- Da, nevjerovatno mi je neobično i ne mogu uopšte da se adaptiram, sve mi je čudno. Svašta se izdešavalo u spoljnom svijetu dok sam bio u rijalitiju. Mnogo prijatelja mi je dobilo djecu, što mi je i te kako drago, tako da se mnogo toga i promijenilo, kao da nisam bio pet godina sa njima, a ne deset mjeseci. Nadoknadiću to druženje sa njima koje sam izgubio za vrijeme rijalitija, tako da je to nešto što mi je najviše nedostajalo. I, naravno, moj pas, sa kojim ću se šetati po cijeli dan.


Ti i Ivana ste prije raskida planirali da otpočnete zajednički život?

- Ivana i ja smo to planirali, a želio sam i da se oženim njom i dobijem djecu. Htjeli smo da sačekamo malo da se stabilizuje sve ovo i da neke stvari riješimo. Imali smo neke planove koje smo i ona i ja morali da istjeramo do kraja, ali, eto, kao što i čujete, nismo mogli zajedno. Različiti smo.

Šta nakon svega misliš o Ivi Grgurić i da li misliš da je objektivno zaslužila pobjedu?

- O Ivi ne želim uopšte ništa da komentarišem, želim joj svu sreću svijeta i to je to.

Za kog zadrugara/zadrugarku možeš reći da je najveći manipulator i licemjer?

- Dosta ljudi unutra manipuliše, tako da ne bih mogao da izdvojim nekog da više manipuliše od ostalih. Bilo je dosta situacija u kojima su se i muškarci i žene nekako snalazili da istjeraju po svom. Malo je spontanosti kod zadrugara i bila je dosta napeta atmosfera.


Šta ti se najviše dopadalo kod Ivane, a šta si želeo da promijeniš u njenom ophođenju prema drugima?

- Kod Ivane mi se najviše dopadalo to što nema dlake na jeziku, veoma je inteligentna i nije glupa. To je nešto što mi se najviše sviđalo. Što se tiče njenog ophođenja prema drugima, bilo bi lijepo da je mnogo tolerantnija. Ima previše tog kompleksa u sebi i to mi se nije sviđalo.

Kija smatra da zaslužuješ mnogo bolju djevojku od Ivane. Da li te taj njen stav iznenađuje?

- Pa dobro, Kija ima neke kriterijume i neko mišljenje sa kojom bi ja djevojkom trebalo da budem u vezi. Znam da Ivanu bije loš glas i ovdje u gradu. Nadali smo se da će sve biti kako treba, ali su nam se putevi razišli.


Koja zadrugarka je bila najperfidnija i zbog čega?

- O tome ko je bio manipulator i najperfidniji nemam konkretan odgovor jer su mnogi bili neiskreni. Svi smo bili neiskreni u pojedinim situacijama, tako da, jednostavno, tamo moraš i da budeš malo lukav da bi opstao i da bi se provukao u nekim situacijama.

Da li bi ušao u "Zadrugu 4" sa Osmanom i pod kojim uslovima?

- Ne bih ušao nikada sa ocem u "Zadrugu 4". Vjeruj mi da ne bih i sada ušao bez oca zato što sad jednostavno tako razmišljam. Vidjećemo kad prođe neko vrijeme da li će mi se opet vratiti ta neka želja. Čuo sam ko sve ulazi i mislim da će biti jako dobra sezona. To mi je drago. Nadam se da će biti velika gledanost kao i kod ove. Ne razmišljam uopšte o "Zadruzi 4".

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.