x

DANAS MAJKO ŽENIŠ SVOGA SINA

Stigla i treća snajka Đokovića: Evo kako je svekrva Dijana čestitala Saški ulazak u čuvenu familiju, jedan gest ju je odao!

Saška Veselinov i Đorđe Đoković vjenčali su se u Crkvi Svetog Marka u Beogradu.

Cijela porodica Đoković prisustvovala je vjenčanju, a poslije izgovorenog sudbonosnog da, mladencima je među prvima čestitala svekrva Dijana. Ona je tokom cijelog svetog čina izuzetno emotivna, pa su je u jednom trenutku savladale emocija i zaplakala je od sreće. Tada su joj prišli sinovi Novak i Marko, koji su je zagrlili.


Foto: Kurir

Nakon završetka obreda, Novakova majka je među prvima zagrlila mladu i čestitala joj. Kratko joj je poželjela dobrodošlicu u porodicu Đoković, a njihovi osmjesi sve govore.

Nakon izlaska iz crkve, među najradosnijim svatovima bila je i svekrva Dijana, koja je sa svojim sinom Novakom sa trubačica uz taktove "Luckasta si ti", a posebno ju je ganula pjesma "Danas majko ženiš sina", kada je zagrlila i poljubila svu trojicu.


Podsjetimo, Saška Veselinov je model i influenserka, dok je Đorđe uspješni mladi biznismen. Njih dvoje su tokom svog gostovanja u emisiji ’’ Amidži šou’’ otkrili da od prvog dana zabavljanja nezvanično žive zajedno, kao i da su nakon 20 dana otišli zajedno na more, a po povratku je Đorđe rekao: ’’Volio bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću.’

..

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.