x

STRAVIČNO! Ovo je mjesto na kojem je pronađen VEZAN DEDA JELENE ĐOKOVIĆ za koga su otmičari tražili DVA MILIONA EURA otkupa! (FOTO)

Kod dalekovoda u Ćućinu, neposredno u blizini Doma zdravlja, jutros oko 8 sati, direktor Komunalnog preduzeća Vladimir Stajić, koji je čuo zapomaganje, pronašao je dedu Jelene Đoković, Milosava Radisavljevića. Bio je vezan za dalekovod.

Milosav ima 80 godina i često je svraćao u kuću u Ljigu. Kako je nezvanično saopšteno za njega je traženo oko dva miliona eura, a oteli su ga dvojica muškaraca.

Podsećamo, policija je saopštila detalje zločina.


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Ljigu pronašli su jutros osamdesetogodišnjeg muškarca koji je bio vezan za metalnu konstrukciju, a na sebi nije imao nikakvih vidljivih povreda. Policija je odmah obavila razgovor sa pronađenim muškarcem, koji je tom prilikom izjavio da su jutros oko 3 sata u njegovu kuću ušla dvojica maskiranih razbojnika koji su mu iz novčanika uzeli oko 26.000 dinara i jedan mobilni telefon, a zatim su ga izveli iz kuće i vezali za dalekovod koji se nalazi u blizini kuće. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova o svemu su obavijestili Više javno tužilaštvo u Valjevu i intenzivno tragaju za počiniocima - saopšteno je iz policije.


Podsjećamo, Radisavljevića je pronašao direktor Komunalnog preduzeća Vladimir Stajić, koji je čuo zapomaganje.



Kako je izjavio predsjednik opštine Ljig, Dragan Lazarević, otmičari su zaista tražili otkup od 2 miliona eura.


(Espreso.rs / Ljig.info)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.