x

sveti se ša

Šuška se, šuška: Ivana Aleksić ulazi u Zadrugu zajedno sa Vladimirom Tomovićem?

Svi se pitaju ko će biti učesnici rijalitija, a neki su potvrdili svoj ulazak. Navodno će među njima biti i Ivana Aleksić, bivša žena repera Ša i to za cifru koja se ne odbija.

Naime, Ivanu navodno Vladimir Tomović nagovara da uđu zajedno u rijaliti kako bi se osvetili reperu i svemu onome što joj je učinio u prethodnoj sezoni.

"Vladimir ju je ubijedio da treba zajedno da uđu na imanje u Šimanovcima i da se smiju Nenadu u lice, baš kao što se on njoj smijao cijele prošle i ove godine. Kako ona vjeruje Vladi i zna da joj on misli najbolje, pristala je da odu na razgovor sa čelnicima produkcije. Dobila je ponudu koja se ne odbija", kaže izvor.


Veteran rijaliti programa Miroslav Miki Đuričić bio je prvi potvrđeni učesnik, zatim dobro poznati rijaliti igrači Jovana Tomić Matora, Matija Matijević, Mensur Ajdarpašić, Dalila i Dejan Dragojević, Aleksandra Subotić, Filip Car, Bane Čolak, ali i neka nova lica: Deniz Dejm, Aleksandar Saša Todorović, Nikola Grujić, Sandra Čaprić, Stefan Mihić, Sale Cvetković Luksa, Natalija Šćekić, MC Damiro, Ivan Radosavljević i Ante Baždarić.

.

.

.

..

.


Izvor: Srpski telegraf

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.