x

obratila se učesniku rijalitija

Šutnuo me je i ponizio: Miljana Kulić postala djevojka za jednu noć!

Takmičari "Elite" su imali sastanak, na kom su birali osobe prema kojima su promijenili mišljenje ka lošijem. Uroš Stanić je ustao i napravio kolaps svojim izlaganjem.

- Prva osoba je Boža Džons ne samo zbog Bojane nego i zbog mene. Prvo si htio da me oženiš, a onda si mi psovao majku. Druga je Milena Kačavenda, koja mi je prvo davala savjete, a onda me etiketirala kao šlihtaru, a poslije napravila pakao sa svojim pudlicama. Treća osoba je Nikola Bukilić, koji je djelovao veselo, a sada vrijeđa sve žive - rekao je Uroš, zbog čega je Nikola Bukilić pobijesnio:


- Ne miješaj se ti u muško-ženske odnose, ped..čino jedna obična - rekao je Bukilić.

Riječ je dobila i Miljana Kulić, koja se razočarala što Borislav Terzić Terza nije ozvaničio vezu sa njom.


- Prva osoba je Terza, koji mi je bio jako drag od prije, a šutnuo me je i pustio da budem djevojka za avanturu, za jednu noć. Jutro poslije toga sam se probudila sva srećna, mislila sam da ćemo pričati o našoj budućnosti, mnogo mi je lijepo bilo te večeri, ali je blamantno. Ponizio si me i ukaljao moj lik i djelo, bila sa samo igračka u tvojim rukama - počela je Miljana.


- Druga osoba je Milena Kačavenda, koja pljuje po nekome koga je branila 25 godina, mafija i gađa papučom Čuburca. Vrijeđala je mene i Aneli i spomenula nam dijete, rekla si mi da imam dijagnozu. Na pravom ste putu da pokažete ko ste i šta ste, mnogo me je razočarala. Treća osoba je Nikola Bukilić koji mi je bio momak na mjestu, ali kada je prokomentarisao Aneli pao mi je u očima - rekla je Kulićeva.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.