x

Suzana pronašla način da razgovara s Mikijem, a onda otkrila šta će mu uraditi njen sin!

Suzana Perović dobila je žestok šamar od Mikija Đuričića, ali to je nije natjeralo da prestane da ga voli i uprkos činjenici što je njemu zakonom zabranjeno da je viđa, pjevačica ne odustaje od namjere da porazgovara sa svojim bivšim partnerom.

Suzani je pitanje na ovu temu postavila Dragana Mitar koja je sinoć imala priliku da se obrati zadrugarima:

- Kako ćeš da razgovaraš sa Mikijem, a neće ti biti dozvoljeno bar godinu dana? - upitala je Dragana, a Suzana je imala spreman odgovor.

- Ja sam rekla da neću komunicirati sa njim, osim preko advokata. Hoću da se konsultujem sa advokatom, jer moram da budem trezvena i da razmislim o čemu pričam. To je ozbiljna priča. Ja i dalje ne znam šta se dešava, to je u proceduri - odgovorila je Suzana. 

Osim ovog, Dragana je Perovićki postavila još jedno ključno pitanje:


- Plašiš li se da tvoj sin može da naudi Mikiju - glasilo je pitanje za Suzanu. 

- Ne plašim se. Oni se ne poznaju, ja poznajem svog sina. Nije u tom fazonu, on ima svoj posao. On je u totalno drugoj priči - rekla je Suzana.

Podsjećanja radi, Miki Đuričić je osuđen na kućni pritvor sa nanogicom zbog fizičkog nasrtaja na Suzanu Perović i udaranja štakom Nadežde Biljić zbog čega mu je kontakt sa njima dvjema zabranjen. Miki kaznu izdržava u svojoj kući u Kupinovu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.