x

pokidao

Svaka čast: Mladić iz Zagreba oduvao coverom Nedeljka Bajića Baje! (Video)

Danijel Pavić iz Zagreba je pjevač u usponu, a njegov nedavni cover za pjesmu "Oči bez sjaja" Nine Rešića broji gotovo pola miliona pregleda. Talentirani Danijel, inače, oduševljava svojim izvedbama, pa ne čudi što doslovno nema slobodnog vikenda. On je sada predstavio i cover za pjesmu "Leptir" Nedeljka Bajića Baje i tu je tek pokidao i pobrao silne pozitivne reakcije. 


Danijel Pavić ima posebnu emociju, ali i boju glasa, zbog čega se lagano probija na estradu i za koga se čuju samo riječi hvale. 

"Leptir" coverom je pobrao dodatne simpatije i oduševio sve koji ga prate. Na svojim društvenim mrežama već duži vremenski period privlači pažnju, jer štagod je otpjevao ima posebnu notu. 


Obrada pjesme Nedeljka Bajića Baje je kap više zašto ovaj mladić zaslužuje dodatnu pažnju. "Nemoguće je poslušati samo jednom", "Kakva emocija i glas", "Kakav gospodin", samo su neki od komentara za Danijela Pavića. Stoga je jasno zašto Danijel radi svakog vikenda i dobija sve više poziva za nastupe. 


Uživajte u coveru "Leptir", a isto to možete učiniti i ako ga zapratite na društvenim mrežama budući da tamo često objavljuje snimke svojih izvedbi. 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.