x

PRIPREMA SE ZA MEČ

Svi detalji proslave! Veljko Ražnatović nakratko napustio karantin: Pred kraj slavlja svratio na rođendan Cecinog dečka!

Dečko Cece Ražnatović Bogdan Srejović proslavio je u utorak uveče 38. rođendan u bašti jednog restorana na Novom Beogradu u krugu najbližih prijatelja, kolega i svoje djevojke. Iako je cijela pjevačicina porodica bila na zabavi, ali se njen sin Veljko Ražnatović zadržao samo pet minuta.

Veljko je fokusiran na pripreme, a i zbog korone se ne kreće među ljudima, jer ne želi da rizikuje.

Fotografije sa rođendanske žurke Cecinog dečka privukle su veliku pažnju javnosti, posebno njenih fanova, koji su oduševljeni i podržavaju ovu vezu. Pjevačica se tokom cijele večeri nije odvajala od Bogdana i nije skidala osmijeh s lica, a često je i nazdravljala i ćaskala s gostima. Njoj su društvo pravili i kćerka Anastasija, sestra i zet Lidija i Predrag Ocokljić, kao i snajka Bogdana Ražnatović.


Međutim, mnogi su se pitali zbog čega Veljko nije prisustvovao proslavi, s obzirom na to da je i sam rekao da je u odličnim odnosima s majčinim dečkom i da podržava njihovu ljubav.

Upravo zato su se mnogi zabrinuli da možda nešto nije u redu, ali naš izvor blizak Ražnatovićima kaže da Veljko zapravo nije smio da prisustvuje proslavi zbog predstojećeg duela s Rusom Denisom Carjukaom, za koji se priprema već nekoliko mjeseci i da je došao samo na kratko na zabavu, gdje se zadržao svega pet minuta.


- Sve je u redu kada su u pitanju Veljkovi odnosi s porodicom. On nije mogao da bude sve vrijeme na rođendanu jer je disciplinovan i mora da pazi na sebe zbog predstojećeg meča, koji mu je veoma važan. Već mjesecima se priprema za to, protivnik je jak i ne želi da ugrozi sebe ni svoj tim, s kojim vrijedno radi i trenira. Inače, malo je i nervozan, jer je zbog pandemije meč više puta odlagan i zaista ne želi da se to opet dogodi.


Pritom, on ne može da ostaje do kasno, rano odlazi na spavanje, a svako jutro oko sedam ide na trčanje, pa slijede naporni treninzi. Trenutno je samo na to fokusiran, želi da pobijedi. Mislim da je čak otkazao i sva gostovanja na televizijama koja je imao, jer ne želi da negdje slučajno pokupi virus i da opet sve padne u vodu - kaže naš izvor blizak pjevačici.

I sam Veljko je nedavno za Kurir televiziju pričao o ovom meču i naglasio koliko mu je to važno, a prije nekoliko nedjelja se vratio s Kavkaza, gdje je bio na pripremama. On je otkrio da vježba dva puta dnevno, šest dana u nedjelji, i to u Novom Sadu, gdje mu je trener.


Ipak, iako Ražnatović nije sve vrijeme bio na slavlju, čini se da su se ostali članovi porodice, ali i slavljenik odlično proveli. Ceca se u više navrata snimala i objavljivala na Instagramu da uživa, dok je Anastasija najviše vremena provela u društvu snajke, ali i sa kćerkom maminog dečka Iskrom i njenim drugaricama, koje su željele da se slikaju s njom i koje su igrale i pjevale uz njenu pjesmu "Rane".

Oko 21 sat stigla je i torta s vatrometom, a dok su ga gosti, između ostalog i Ceca, snimali, Bogdan je sa kćerkom Iskrom duvao svjećice.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.