x

Svi se čude gdje je Miki Đuričić? Pčelar 2 sata dramio na kapiji da napusti rijaliti, a evo da li su ga vidjele njegove komšije iz Kupinova!

Miki Đuričić, pčelar iz Kupinova, od jutros niko nije vidio, kao da je u zemlju propao. Naime, Đuričić je potpuno izgubio živce i u sedam sati se spakovao i stao pred vrata Zadruge zahtijevajući da je napusti. Prijetio je da će da ako ga ne puste napraviti karambol pa je sigurnije da ga puste.  

Dva sata je trajala drama ispred kapije.

Ne zna se tačno da li je Đuričić stvarno napustio rijaliti ili se negdje odmara, ali ga u Kupinovu niko nije vidio.

Naime, komšinica koja živi preko puta Mikija nije ga vidjela pa smatra ni da nije dolazio.

"Svi se čude gdje je on", rekla je i dodala da sigurno nije došao kući jer ga nije vidjela.


Mikijev poznanik, s kojim ponekad popije po neku u obližnjoj kafani, nam je rekao da mu se nije javio i da ga nije vidio.

Uglavnom ga u Kupinovu niko nije vidio, ali nije prikazan ni u programu uživo, tako da se svi pitaju gdje će se prvo pojaviti.  

Podsjetimo, zbog svađe sa Suzanom Perović, kao i žestoke svađe Sanje, Zorice i Matore, Miki je potpunu pukao i poželio je da napusti rijaliti iako su ga molili da izdrži još tri mjeseca.

"Za 3 mjeseca mogu da dobijem infark. Ako pomislim da ja zbog para moram da slušam ove... Bio sam večeras spreman da izgubim mnogo para, automobil... A oni kukaju za 200-300 eura nedjeljno", vikao je između ostalog Miki, koji je pred kapijom poslije prijetio. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.