x

Svi su me gledali, pričali iza leđa i osuđivali, a on mi je bio kao princ: Lunu Đogani ovo je najviše boljelo u prošlosti!

Luna Đogani je odmah naglasila da joj je djetinjstvo bilo teško jer je bila dijete poznatih roditelja. Pobjednica druge sezone rijalitija odrasla je u Rakovici.

"Bila sam mala luda djevojčica sa kikicama i u haljinici i uvijek sam se smijala", rekla je Luna, da bi potom riješila da svima pokaže njenu osnovnu školu gdje su se kako je rekla, desile prve simpatije.


"Ja krećem u prvi razred, dolazim sa rancem koji je veći od mene. Najviše sam voljela fizičko, bila sam jako spretna, najviše sam voljela da trčim. Vjeruj sad bih se vratila u to vrijeme, bez ikakvih problema. Imala sam simpatiju od prvog dana škole, to je bila ljubav na prvi pogled, ali ja se njemu nisam sviđala", rekla je Luna, a onda se prisjetila i najtežeg perioda školovanja:


"Najteži period bio je razvod mojih roditelja. Svi su me gledali i pričali, osuđivali, ali dobro, ja sad kada se prisjetim toga, mislim da sam ja to super podnijela."

Nakon školskog dvorišta, posjetili su i parkić u blizini škole, gdje su se družili prije i poslije škole, ili kad su bježali sa časova. U tom parkiću je Luna pokaza klupicu gdje je pao njen prvi poljubac sa dečkom.

"Jao kako je to bilo slatko, mi se poljubili, a ja njega gledam kao princa na bijelom konju, tada sam imala 15 godina", ispričala je Luna u "Premijeri".

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.