x

Svjetski imidž: Luna Đogani izgleda brutalno dobro na snimanju prvog spota! A kada saznate ko je zadužen za stajling, sve će vam biti jasno! (FOTO)

Luna Đogani je spremna da "zapali" muzičku scenu, ali bukvalno! Pobjednica Zadruge 2 se pojavila na snimanju spota za pjesmu "Deveti krug pakla" i bukvalno oborila sve s nogu u bijelom kostimu, istaknuvši duge noge. Inače, za Lunin stajling je zadužena Marina Ceger, koja radi za brojne poznate ličnosti, a među kojima se ističe ikona stila Jelena Karleuša. 

Luna Đogani se na snimanju spota pojavila u društvu svog dečka Marka Miljkovića. Đoganijevu je u projektu podržala porodica - tata Gagi, brat Adam, dok je Anabela ipak odsutna, iz razloga što je već ranije zakazala ljetovanje u Grčkoj. Luna joj je preko Instagrama poručila: "Danas fizički nisi pored mene, jer si nakon dvije godine na zasluženom odmoru zbog pakla koji sam ti priredila. Ipak, toliko smo povezane, srodne duše, da iako si daleko, osjećam da si pored mene u ovim najljepšim danima."


Luna je na snimanju spota blistala. Njen san se ispunjava, samim time je jasno odakle takav osmijeh na licu. Pjesma "Deveti krug pakla" je već izazvala veliku pažnju javnosti, a budući da je na istoj radio Darko Dmitrov, oni koji su je poslušali ubijeđeni su kako će biti pravi hit. Inače, iako su se pojedine persone oglašavale i govorile kako su čule pjesmu i prije same Lune, djevojka koja je radila tekst iste, oglasila se i rekla kako je tako nešto bilo nemoguće, jer je tekst urađen striktno za Lunu. 


Luna je očigledno riješila da sve loše ostavi iza sebe. I dok pojedinci iz prve Zadruge, svako malo imaju da prokomentarišu o njoj i dešavanjima iz njenog života, vjerovatno kako bi se domogli naslova u medijima, Luna je uzdignute glave krenula dalje, zatvorila to poglavlje knjige i hrabrim koracima ide naprijed. Uz to o njenoj karijeri će brinuti jedan od najboljih menadžera na našoj estradi - Saša Đurić, a kako već sada svi iščekuju "Deveti krug pakla" onda je jasno kako Đoganijevoj najbolje tek slijedi. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.