x

TAJNA O KOJOJ SE ĆUTI: Evo zbog čega je Lea Kiš prekinula saradnju sa Pinkom!

Lea Kiš, voditeljka i autorka emisije "Nedeljno popodne", nakon trinaest godina saradnje odlazi sa ružičaste televizije. Naime, Željko Mitrović i Lea Kiš sporazumno su prekinuli višegodišnju saradnju, a kako "Alo!" saznaje, voditeljka je odlučila da da otkaz nakon što je sa te televizije nisu izabrali da bude novo lice jutarnjeg programa.

Kako je Televizija "Pink" od ove godine uvela značajne promjene, te je ružičasto jato napustio i popularni dvojac Jovana Joksimović i Srđan Predojević, organizovan je kasting za voditelja emisije koja se prikazuje u ranim jutarnjim časovima.

- Lea je neko koga je publika zavoljela kroz "Nedeljno popodne" i ona je toj emisiji dala lični pečat. To je trajalo godinama, ali ona je željela da se oproba i u drugačijem formatu, kao što je jutarnji program. Lea ima dovoljno iskustva iza sebe i bila je sigurna na kastingu jer smatra da bi se odlično snašla vodeći informativne dijelove emisije. Međutim, čelnici ružičaste televizije ne misle tako - kaže dobro obaviješten izvor za "Alo!" i dodaje da je voditeljka razočarana.

- Lea nije zadovoljila njihove kriterijume jer je ona neko ko vodi emisiju zabavnog sadržaja, te su smatrali da nije pogodna za ono što se traži. Ipak, Lea nije bila zadovoljna njihovim mišljenjem i odlučila je da da otkaz, ali je sve proteklo u najboljem redu. Prekinula je saradnju sa Željkom na fin način, ali još ne želi javno da govori o tome. Vjerujem da će ispričati detalje čim prođe makar nekoliko dana, kao i svoje naredne planove u karijeri - ističe naš izvor.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.