x

Sukob Takija i Moke

Taki pozvao Moku na telefon: Lično ću ti sina otjerati na robiju! Slavnić uzvratio psovkama!

Moka Slavnić kivan je na svog sina Zvezdana zbog veze sa Majom i što je zbog nje raskinuo sa Anđelom koju bivši košarkaš i dalje podržava.

Sa druge strane, Taki je takođe protiv njihove veze jer smatra da je Slavnić nasilan prema ženama pa se boji da će Zvezdan da povrijedi i njegovu kćerku.

Kako saznajemo, Moka i Taki su se čuli telefonom, ali taj razgovor uopšte nije bio prijatan.


– Taki je pozvao Moku, zato nije htio da se oglašava nigdje jer je imao želju da prvo popriča sa njim. Međutim, na njegovo iznenađenje Moka je bio jako neprijatan. Prvo ga je pitao zbog čega on njega zove, Taki se zbunio i rekao mu da želi da njih dvojica kao očevi popričaju. Moka mu je odbrusio da sa njim nema šta da raspravi i da je Maja na nagovor Ane namjerno rasturila Zvezdanovu i Anđelinu vezu. Tada mu je Taki rekao da treba da smiri strasti i da ga upozorava da ako Zvezdan samo krene da se fizički obračuna sa Majom, da mu se ne piše dobro i da će ga lično otjerati na robiju. To je Moku baš razbijesnilo, počeo je da psuje i prekinuo Takiju vezu- kaže nam izvor blizak Majinom ocu.


Pozvali smo Takija koji nam je rekao da ovu temu neće da komentariše, ali da nikako ne podržava Maju i Zvezdana.

– Nisam za njihovu vezu, iako sam znao da se on Maji sviđa od ranije, ali ona sama donosi odluke i zna šta radi. Do sada je bilo mnogo nasilja, a ja to nikako ne podržavam. Samo da ona ostane kako treba do kraja- bio je kratak Taki.

.

.

.

.

.

Izvor: Paparazzo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.