x

uživa nakon teškog perioda

Tanja Savić ima novog dečka? Zablistala nakon drame sa Dušanom! (Foto)

Pjevačica Tanja Savić je prethodnih mjeseci prolazila kroz živi pakao zbog borbe sa njenim bivšim suprugom Dušanom Jovančevićem, koji joj je oteo djecu. Nakon što je prošla agoniju, ona se posvetila majčinstvu, ali i karijeri.

Pjevačica nesvakidašnjeg talenta za muziku odlučila je da ode prije ulaska u studio na odmor, kako bi se oporavila od stresa i svih neprijatnih situacija koje su je snašle prethodnih mjeseci. Ona se na Instagram profilu pohvalila interesantnim i spontanim fotografijama iz Dizeldorfa, a svima je zapalo za oko njena promjena.


Širok osmijeh, lagana odjeća i dobro raspoloženje krasili su pjevačicu na setu fotografija koje je objavila na društvenim mrežama. Ona je potom opisom fotografija raspalila maštu pratioca, te su mnogi pomislili da Savićeva svoju novu ljubav krije baš u ovom čarobnom gradu, gdje se odmorila.

- Ja kad vidim dragu osobu - napisala je Tanja Savić u opisu fotografija, a mnogi su pomislili da je u pitanju novi dečko, s obzirom na to da je potom dodala hešteg sa nazivom ,,Ljubav". 

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.