x

pravda je pobijedila

Tanja Savić sa djecom stigla u Beograd: Emotivan doček na aerodromu!

Tanja Savić stigla je oko 13 časova u Beograd sa sinovima Maksimom i Đorđem. Sretna pjevačica sa svojim dječacima pojavila se na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", nakon 26 sati puta.

- Bilo je emotivno, bilo je mnogo suza. Presrećna sam. Nadam se da sam svojim primjerom nadahnula sve da budu dobri, pravda pobjeđuje - rekla je Tanja.

Na pitanje da li su joj sinovi zamjerili što je dugo nije bilo, rekla je:


- Taman posla, oni su znali da sam imala let 16, aprila ali zbog nekih problema nisam mogla da odem. Sada sam otišla.

- Idem sad sa svojom djecom da uživam. Biće ručak, neće biti neka žurka. Bilo mi je važno da uzmem djecu, ništa mi drugo nije važno - rekla je Tanja i dodala:


- Ja sam neko ko ne želi da odvoji djecu od oca, i obrnuto. samo želim da su oni sretni, nisu bitne okolnosti, ja im neću uskratiti kontakt sa ocem. Ništa ne može da me uplaši više.

U zagrljaj im je odmah potrčala tetka, Tanjina sestra, koja je sa ostatkom porodice došla da ih dočeka.


- Oni se prilagođavaju meni, neće biti lako. Ja sam dokazala da treba biti pribran i da u životu za bilo kakve bitke i gubitke čovjek treba biti strpljiv. Polako sa godišnjim odmorom, toliko planiram. Treba da se upoznaju sa sekama pa sve ostalo. Ja sam im prvo rekla kako su porasli i gdje su do sada. Oni su pričali da su čekali da dođem, Bili su uzbuđeni, čekali su da ja dođem. Sutra će mi pomagati oko djece. Boriti se nije sramota, treba dići glas u javnosti, smatram da sam to sve uradila zbog sebe. Da nisam sve to javno rekla, ne bih imala Dušanovu reakciju. Bila sam očajna. Bilo mi je teško, trebala mi je pomoć", rekla je Tanja.

,.

,

,

Izvor: Kurir/Telegraf.rs/
Foto: Telegraf.rs/Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.