x

pjevala sa koronom

Tanja Savić se pere poslije izjave da je pjevala zaražena: Hitno se oglasila!

Pjevačica Tanja Savić šokirala je javnost kada je u intervjuu izjavila da je nastupala u trenutku kada je bila zaražena korona virusom.

Ona je istakla da nije imala srca da otkaže nastupe, pa je tako imala druženje sa publikom pod temperaturom i sa vrtoglavicom.

Kada je naišla na brojne osude zbog ovog poteza, Tanja se ovim povodom oglasila na svom Instagramu, gdje je pokušala da se opere zbog šokantnih izjava.


"Moram da prokomentarišem današnje pisanje novina. Pišete da sam širila koronu. Pa pobogu, da sam znala da je imam ne bih nastupala. Kao i svaka normalna, zdravo razumna osoba, uradila sam test, ali je bio negativan. Naime, moja je krivica jer sam u intervjuu izostavila jednu važnu stvar. A to je, da je trebalo da kažem da sam uradila antitijela tek nakon ljetnje turneje i da je jedino tako moglo da se vidi jesam li imala koronu. Nisam neko ko trči za parama po svaku cijenu. Kome god da je trebala finansijska pomoć, prva sam bila tu da pomognem. Ljudi koji me poznaju znaju kakva sam i da nikada takve stvari ja ne bih radila. Prvo zbog sebe, a kasnije i zbog drugih. Vjerujte da bi mi mnogo lakše bilo da sam preležala, a ne radeći. Nadam se da je sada ovim dokonim ljudima sada jasnije. Hvala!", poručila je Savićeva.


"Kosa mi mnogo opada jer sam imala koronu. Dok sam radila imala sam koronu. Nisam znala da je imam, doduše testirala sam se nakon 5 dana, test je pokazao negativno, zato što valjda u prva tri dana pokaže da si pozitivan. Ali sam izvadila antitijela, imala sam 4 250 antitijela, a sve vrijeme sam radila bolesna. Virus i dalje vlada, jedva sam živa baš mi je bilo loše. Dok sam bila na bini vrtjelo mi se u glavi, a imala sam cijelo ljeto turneju zakazanu, nisam imala srca da je otkažem. To bi bio problem i za vlasnike diskoteka i mom menadžeru bih napravila veliki problem i mojoj publici prije svega, oni bi bili razočarani, pa sam se ja pojavila i tako bolesna. Samo sam uz božiju pomoć ostala dobro", izjavila je pjevačica za Blic.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.