x

Tek sam danas postala svjesna svega: Dragana Mirković u nevjerici doputovala iz Beča da Šabanu kaže posljednje zbogom!

Preko 250 ljudi stiglo je u kapelu kako bi na vječni počinak ispratili kralja narodne muzike Šabana Šaulića, a brojne kolege doputovale su iz inostranstva kako bi posljednji put ispoštovali ovog pjevača koji se, kako oni kažu, više nikada neće roditi.

Jedna od njih bila je Dragana Mirković koja je skrhana bolom ispričala kako se osjećala kada je shvatila da realnost ne može da promijeni.

- Ja sam jutros doputovala radi ovoga svega i tek sam danas svjesna da je to istina. Uvijek se čovjek bori da možda to negdje i nije tako, sve dok ne doživite i ne vidite ne možete da vjerujete. I ovi govori danas, sve nas je to dotuklo - počela je Dragana da priča sa knedlom u grlu.


Ona je sa velikim oduševljenjem govorila o njemu, neizmjerno srećna što je imala čast da ga poznaje i bude njegov prijatelj skoro dvije decenije.


- On nije čovjek koji je puno govorio. Nije on toliko vrednovao riječi, koliko je svojim ponašanjem i djelima savjetovao sve, samo je trebalo to prepoznati - rekla je Dragana za Pink.rs.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.