x

široko

Teodora Džehverović kupila stan u Beogradu od 250.000 eura, pokazala kako će izgledati!

Teodora Džehverović objavila je kako će izgledati stan koji je pazarila, a koji je platila oko 250.000 eura!

Ona je na Instagram storiju sa pratiocima podijelila nekoliko fotografija, napisavši da će za nekoliko mjeseci sve baš tako da izgleda.

Mlada pjevačica je izrazila želje, a firma koja se bavi dizajnom enterijera preuzela je posao i realizaciju onoga što je Teodora zamislila.


Na oduševljenje svake žene, jer teško da postoji ona koja ne bi voljela da posjeduje ovakvu prostoriju, Teodora će imati i svoj ogromni garderober!

Stan će biti u svijetlim nijansama, a uz fotografiju kuhinje, odnosno kako bi ista trebalo da izgleda, Teodora je napisala:

- Ovdje će da se pravi, naravno, teletina ispod sača!


Pjevačica je za svoj prvi stan, piše Alo, iskeširala 250.000 eura.

- Riječ je o luksuznoj nekretnini koju je pazarila za 250.000 eura u elitnom beogradskom naselju. Stan ima oko 100 kvadrata, dvije spavaće sobe, dva kupatila i prostranu terasu. Posljednjih dana vrijedno radi na opremanju stana i jedva čeka da se njen dečko Nino vrati iz Brazila da zajedno uživaju - ispričao je izvor.Teodora je novac dugo štedjela, a tek nedavno je pronašla idealan stan za sebe.


- Otkako je počela da se bavi muzikom, Teodori je cilj bio da postane jedna od napopularnijih mladih pjevačica, ali i da zaradi dovoljno novca da kupi stan. Zbog toga je vrijedno radila na svojoj karijeri i ulagala dosta novca u pjesme i spotove jer je vjerovala da će joj se sve vratiti - kaže na početku razgovora izvor, i dodaje da je pjevačica namjeravala prošle godine da kupi stan, ali da joj je pandemija korona virusa poremetila planove.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs/Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.