x

svjedoci drame

Tetka i brat Jelene Karleuše saslušani u policijskoj stanici!

Svjedoci nasilja koje je danas prijavila Jelena Karleuša u svojoj porodičnoj kući, rekavši da ju je udario suprug Duško Tošić, saslušani su u Policijskoj stanici Savski vijenac, saznaje Nova.rs.

Iz PS Savski vijenac izašli su svjedoci nemilog događaja - tetka Jelene Karleuše i njen brat od tetke. Oni su davali izjavu oko 45 minuta, zatim su sjeli u „audi“ i otišli bez izjava.

Nebojša Perović i Nikola Premović advokati Duška Tošića su izjavili da je Tošić porodičan čovjek koji nije sklon incidentima i da nije tačno ništa što se pojavilo u medijima o navodnom kućnom nasilju.


Oni tvrde da njihov klijent nije ošamario Jelenu Karleušu, ali nisu željeli detaljnije da pričaju o cijelom slučaju. Na pitanje novinara da li je izrečena neka mjera, nisu htjeli da odgovore.

Ranije danas Jelena Karleuša je prijavila policiji da ju je suprug Duško Tošić udario. Karleuša je odbila da ide u zdravstvenu ustanovu radi pregleda i odbila da pristupi u policijsku stanicu radi davanja izjave.


I pored toga dežurni zamjenik je naložio da se obavi razgovor sa prijavljenim Duškom Tošićem i svjedocima koji su prisustvovali prijavljenom nasilju, nakon čega će biti izvršena procjena rizika o eventualnom nasilju u porodici.

.

.

.

.

.

Izvor: Nova.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.