x

užasne riječi iz slobinih usta

Ti si lijen, neradnik i nula od čovjeka! Kija popljuvala Slobu, on načisto poludio, šutirao stvari i psovao Kristinu 10 minuta! (VIDEO)

Poslije brutalne svađe sa Lunom, Kija se još žešće posvađala sa Slobom.

- Luna će me vidjeti jednog dana i reći da sam bila u pravu. Ja ti zaista želim svu sreću, i vjeruj mi, vjeruj mi da sam se spasila, jer mi je skinut teret sa leđa. Rekla sam dok sam pričala sa Anom Korać da mi je žao Lune jer sam vidjela sebe u njoj, da ja skačem za njega, dok on kao pi**a ćuti pored! E, vidim sebe tu. Znam kakav je, kakav je ološ, još kada ga udari slava. Ti si loš čovjek - vikala je Kija i dodala:

- Dabogda te Bog kaznio za sve što si mi uradio!

Sukob se nastavio i kasnije.

- Imaš dva metra a ne znaš ni sijalicu da zavrneš. Ti vrlo dobro znaš da si lijen i neradnik, a za to ima argumenata i to velikih - nastavila je Kristina, i Sloba je izgubio živce i rekao joj:

- Napaseš mi se ku**a, i mu*a i jaja!

- E, Slobo, 'ajde prekini što tako pričaš, koji ti je - povikala je šokirana Luna i izašla napolje.

- Ti sjedi tu, šta mi ti glumiš - urlao je za njom Sloba, a kada je vidio da ga devojka ne sluša, rekao je: "Ma, boli me ku**c, je**m vas u usta", i bijesno je izletio napolje.

Tu se nije ludnica završila, a Radanović je narednih desetak minuta šetao sam i psovao naglas Kiju.


- Go*no jedno, je*o me dan kad sam te sreo... Je*em li ti mamu, kakava pi**a od čovjeka, ne mogu da vjerujem - ponavljao je Sloba koji je bio van sebe od bijesa.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.