x

TO JE PRAVI MUŠKARAC: Zajedno su prošli kroz pakao kada je Slađa imala dva spontana, a ODUŠEVITI će vas kada vidite KAKO TRUDNU PJEVAČICU PAZI MUŽ!

Slađa Dragaš, poznatija kao Slađa Allegro nerijetko govori o svom suprugu Zoranu i tome koliko je sretna što postoje takvi muškarci. 

Pjevačica Slađa Allegro uživa u trudničkim danima. Nakon dva spontana pobačaja, proživljava najljepše dane, a svakako, najveća podrška joj je suprug Zoran.  Slađa je često isticala kako ju je muž kupio pažnjom koju joj posvećuje i  neizmjernim poštovanjem koje pruža.

Iako ne voli da se medijski eksponira, Zoran svoju suprugu rado prati na nastupima, pazi na nju, a itekako mu je stalo da se Slađa uvijek osjeća dobro. Za razliku od njenih kolegica, Slađu najviše usrećuju sitnice, a onaj ko je prati na društvenim mrežama do sada se mogao uvjeriti u to koliko joj ljubavi Zoran pruža. 

Ona je na Instagram Story postavila fotografiju koja je mnoge oduševila. Vjerujemo kako su se mnoge dame zapitale da li zaista postoje takvi muškarci. Riječ je o fotografiji iz Slađinog doma. Dok je sa suprugom gledala film, on joj je masirao stopala, a uz to je njegova glava poslužila kao mjesto na kojem drži tanjir sa voćem. To je pravi muž.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.