x

To je strašno za mene: Nakon što je Dorotea izjavila da je otac mrzi, oglasila se njena majka, pa otkrila ovo o njihovom odnosu! (FOTO)

Zadrugarka Dorotea Jovanović privukla je veliku pažnju javnosti prije samog ulaska u najgledaniji rijaliti, a tome svjedoče mnogobrojni komentari na društvenim mrežama, kao i pohvale na račun njenog fizičkog izgleda i intelekta.  

Međutim, ona je tokom svog višemjesečnog boravka pokazala mnoštvo dobrih osobina, ali je u skladu sa situacijama u većoj mjeri ispoljavala one loše gdje se, pored ishitrenih reakcija, konflikata i rasprava, povjeravala mnogim ukućanima kada je govorila o nekim detaljima iz svog privatnog života.


Ona je u razgovoru sa Nenadom Aleksićem Ša otkrila da već dugo ne razgovara sa svojim ocem, a kao razlog za to navela je da on prema njoj gaji osjećaj mržnje. S obzirom na to da je takmičaru priznala da je to zbog njenog prijedloga da se njeni roditelji razvedu, mi smo odmah kontaktirali Draganu koja je bila zatečena ovom izjavom.


- To nije tačno da je mrzi, ona je kao dijete povrijeđena zbog situacije, ali nije tačno. Vi znate samo jedan mali dio, a postoji dosta toga. Ne mogu da vjerujem da neko može da pomisli da nju otac mrzi, to je strašno za mene. Ona poslije mene najviše voli svog oca, to moram da potvrdim. Svega i svačega sam se naslušala i nagledala u novinama, a ovo je jedina prava istina - rekla je Dragana.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.