x

TO NJEN MOZAK NE MOŽE DA SVARI, ONA SE LUNI GADI: Vrijeđaj, pljuni, ali ne radi nešto namjerno DA BI TE NEKO TUKAO!

Iako je Luna od gledalaca zaradila titulu najomraženije zadrugarke, među zadrugarima ta titula pripala je Maci Diskreciji, koju je i sama Luna navela kao svoj izbor. To je učinila, kako kaže, zbog zlobe koju ova zadrugarka sa sobom nosi.

"Ja ću navesti Macu, zato što smatram da je ona uradila najviše nekih stvari koje su namjerne, da bi taj neki drugi došao do toga da bi je možda, ne daj Bože, udari... Te uvrede za roditelje, za Milana, sto puta sam čula to za mamu...", pričala je Luna i mrštila se.

Lunu je posebno razočaralo to što se uvijek poseže za roditeljima, posebno majkama. Kako kaže, ona bi svašta uradila sa njenu živu i zdravu, a tek za neku majku koja "više nije tu".

"Vrijeđaj slobodno, da sam najgora, pljuni me, ali to... Najniže to tako, za mamu, za bolesne mame, tate, za mrtve, to moj mozak ne može da svari. To: 'Ne možeš da imaš djecu', to su neke stvari koje ja ne razumijem da neki mozak uopšte može da smisli i da izgovori. Svaka čast Bori koji je to uspeo da istoleriše, ja ne znam da li bih mogla da iskontrolišem sebe a da ne uradim neku glupost".

Takođe, prije nego što se izjasnila, Luna je istakla koliko joj je drago što neki zadrugari konačno pokazuju svoje pravo lice, sada, na samom kraju, te što su neki ukućani promijenili mišljenje o Slobi i njoj, kao i njihovoj ljubavi koju su podržavali.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.