x

tužno

Toliko puta sam zvala policiju, osjećala sam da će nas razdvojiti: Tanja Savić vapi za sinovima koje nije vidjela 9 mjeseci!

Pjevačica Tanja Savić ne odustaje od borbe za svoje sinove - Đorđa i Maksima koje je njen bivši suprug Dušan Jovančević još u aprilu odveo u Australiju.

Tanja mjesecima vodi svoju bitku sa sinove, a više puta je navodila da je Dušan odveo djecu bez njenog znanja i odobrenja. Ona nerijetko govori o tome koliko joj nedostaju, a sada se tim povodom oglasila na svom Instagramu.

Naime, Savićeva je priznala koliko joj nedostaju nasljednici, kao i koliko joj teško pada razdvojenost od njih i sve kroz šta prolazi posljednjih mjeseci.


"Moja dva anđela. Ovdje sam ih ja fotografisala. Fotografija od prije dvije godine. Neka bolja vremena. Kao da sam osjećala da će nas razdvojiti i činila sam sve da to spriječim. Često sam, vapeći za pravdom, ostajala bez odgovora. Toliko sam puta zvala policiju. Ali svakom je svoja muka najteža. Ne proživljavaju svi ovo. Ima i gore. Ne znam šta je to. Možda nas to Bog iskušava... da budemo jači...", počela je Tanja i dodala: 


"Da konačno spoznamo sebe. Da zavirimo što dublje u svoje srce... I da ga pitamo šta je to što ono želi? Da li je mnogo stvari bilo na njegovu štetu? Da li su se mnogi ogriješili o njega? Neka ih... Neka im Bog sudi... On ne kažnjava, On samo postavi stvari na svoje mjesto... Jer... ja ne znam šta si radio i govorio meni iza leđa... ali On zna. Oprostite na ovolikom pisanju, živ sam čovjek, imam prava na to. Al me uhvati neka tuga... ", napisala je ona uz fotografiju dječaka.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.