x

Toma Panić dobio poziv sa Nadeždom! Biljićeva uplakana: Tri puta sam bila u bolnici zbog tebe, sina nećeš vidjeti! (Video)

Nakon Filipa Cara, Drvo mudrosti pozvalo je Tomu Panića u Rajski vrt, koji je odmah otvorio dušu. Drvo mudrosti mu je ponudilo telefonski poziv, koji je Panić prihvatio i krenuo je ka Bijeloj kući, kako bi skupio novac za poziv.


Toma je skupio novac i otišao u govornicu, a na ekranu se pojavila Nadežda Biljić.

- Halo, ljubavi moja - rekao je optimistično Toma, ali mu se Nadežda obratila kroz suze:


- Kakva ljubav? Nisam dobro. Ni ja, ni dijete nismo dobro. Dijete plače kad mu plače majka! Nemoj da me zoveš ljubavi! Umjesto da budeš u vrtu i čekaš poziv, ti pališ pisma koja si pisao Milici. Žvalaviš se sa Paulom i Aleksandrom... Tri puta sam završila u bolnici, pala sam ocu na ruke. Dokle da ti opraštam? Ti samo sebe voliš! Žvalaviš se sa k..vetinama i s.dušama! - grcala je pjevačica.


- To je bila igra - pravdao se Panić.

- Tomislave, nije bila igra, ti mene nikad nisi volio! Obrukao si sebe, obrukao si svoje dijete! Odakle ti obraz da kažeš da je sve to igra? Dozvoljavaš Milici i Miljani da se sprdaju sa mojom bolešću. Majka me hrani infuzijom jer ne mogu insulin da primim! Postao si karta za opstanak k..vetinama, laka roba koju može svako da ima! I ne možeš da vidiš dijete! Evo, pokazaću ti, da ne bude da sam ja kreten - rekla je BIljićeva, ali se prekinula veza.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.