x

Top 3 fizičke osobine koje žene traže na muškarcima

Brojne ankete čiji cilj je bio da otkriju šta to žene najviše vole na muškarcima uvijek ističu tri osobine kojima žene ne mogu da odole!

Sudeći prema rezultatima, među najpoželjnijima su dubok glas, visina i bradica!

Mnogo dama biće saglasno da je glas nešto što se primijeti na prvu, pogotovo kad je u pitanju dubok dominantan glas koji čak može u potpunosti zasjeniti ostatak muškarčeve pojave ili pak potpuno promijeniti fizički utisak nabolje. Ženama muškarci s dubljim glasovima djeluju seksepilno, samopouzdano i moćno.

Jesu li dublji glas, visina i bradica stvarno među najpoželjnijim fizičkim osobinama?

Visoke muškarce žene vole zato što se uz njih osjećaju sigurnije. Ovakvo razmišljanje, tj. osjećaj potiče iz davnih vremena. Istraživanje Univerziteta Utah pokazalo je da preferiranje viših muškaraca datira još iz kamenog doba jer se čak i tada smatralo da će viši muškarci lakše zaštititi druge nego oni niži.

Ako se dubok glas i visina dopune bradicom, onda dobijamo nepobjedivu kombinaciju. I dok će rijetko koja žena protivrječiti visini i dubokom glasu kao presudnom fizičkom kvalitetu, o bradicama će se definitivno više raspravljati. Međutim, po većini istraživanja – prevladavaju dame koje ipak više vole bradicu od svježe obrijanog lica.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.